COAST Blond en COAST Dark vanaf nu op de kaart

Sinds 2014 wordt er in onze deelgemeente Wenduine bier gebrouwen. COAST Blond en COAST Bruin zijn lokale streekbieren die opvallen door hun verfrissende toets.

Met veel plezier serveren we vanaf nu de blonde en de bruine COAST in onze zaak. Het bier is bijzonder aan te raden bij een lekkere mosselen-friet of onze bekende Vlaamse stoverij. Dus wacht niet langer en bestel jouw COAST! (16+).

Aperitief van de maand: Moscow Mule

De Moscow Mule is al sinds 1941 een echte klassieker. Ondanks de naam en de wodka als basisingrediënt, ontstond deze koppige Russische ezel niet in Rusland maar in Amerika.

Volgens het ene verhaal is het een gezamenlijke creatie van Smirnoff voor de wodka, Cock ’n Bull Products voor het Ginger Beer en de Moscow Copper Company voor de typische, koperen cocktailmokken. Volgens andere bronnen creëerde barman Wes Price het recept toen hij enkele kelderrestjes opruimde en daarom wodka mixte met Ginger Beer. Wat er ook van zij, de Moscow Mule is een eenvoudige en tegelijkertijd één van de populairste cocktails van dit moment.

Kim versterkt ons team

Kim is geboren en getogen in Klemskerke. Ze studeerde aan de hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge en ging daarna aan de slag in restaurants in ondermeer Oostende en Middelkerke.

Sinds november 2018 is Kim King ons team komen versterken. Daar zijn we echt blij mee, want de glimlach en de inzet van Kim draagt bij aan de Le Cocq sur Nuit-beleving die we nastreven.